Microwatts Brand Microwatts
Microwatts Brand Microwatts

Circuits electrònics

Servei integral per al disseny i fabricació d’equips electrònics

Servei integral

Dins del sector de la fabricació electrònica, el nostre principal actiu és la cooperació entre professionals especialitzats en diferents serveis electrònics, de manera que podem solucionar qualsevol procés de desenvolupament o fabricació.

Ens fem càrrec del projecte des de la primera visita fins al final. Disseny, adaptacions de disseny a través de enginyeria col•laborativa, muntatges SMD y THT, gestió de compra de components, acabats i assemblatges, així como verificacions sol•licitades pel client.

dron

Muntatge de circuits electrònics

Muntatge THT

Muntatge manual adient per compondre tot tipus de elements. Soldadura per màquina d’ona, acabat del circuit amb un estricte control de qualitat.

Muntatge SMD

Disposem de 3 línies de muntatge de SMD adaptades a qualsevol tipus de producció, i una línia de muntatge específica per a prototips. Màquines de serigrafia DEK, Pick & Place Samsung i una Quadra, i una serigrafia semiautomàtica per a petites sèries.

Compra de components

La nostra empresa ofereix el servei de compra de material per tal de disminuir als nostres clients el temps de gestió optimitzant així els terminis d’entrega.

circuit electrònic SMD

Assemblatge

Un cop realitzats els processos de muntatge de circuits electrònics, oferim la possibilitat de continuar el procés amb l’assemblatge del circuit a la resta de components. D’aquesta manera el client rep el producte acabat.

muntatge laptop

Disseny i enginyeria de circuits

Oferim un servei de enginyeria amb personal altament qualificat, amb capacitat de disseny i desenvolupament tècnic d’acord amb les seves necessitats.

disseny circuit electrònico

Presèries i prototips

Gràcies a la nostra estructura flexible donem un servei personalitzat per a la fabricació de prototips i sèries curtes, d’acord a les necessitats dels nostres clients i a preus sense competència.

presèries circuits electrònics

Compromís i professionalitat

Més de 25 anys ajudant a créixer als nostres clients.

+

Flexibilitat

icon flexibilitat

Flexibilitat

La flexibilitat és el nostre principal valor a l’hora d’oferir els nostres serveis.

La nostre capacitat d’adaptació per tal de solucionar els interessos dels nostres clients, així como la flexibilitat a l’afrontar els possibles obstacles que sorgeixen al llarg del projecte, ens permet acomplir objectius de cost, terminis i qualitat.

+

Qualitat

icon qualitat

Qualitat

La qualitat és el màxim objectiu en tots els nostres projectes.

Bon muntatge, bon preu i bona qualitat. Amb el pas del temps, des de 1992 fins a l’actualitat, hem superat amb èxit tots els reptes i compromisos amb els nostres clients.

+

Preu

icon preu

Preu

En un mercat on el cost de les estructures i laborals van augmentant cada any, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients en cada procés de fabricació.

Intentem entendre les necessitats de venda dels nostres clients, facilitant així la comunicació imprescindible per a acordar preus.

R&M Microwatts

R&M MICROWATTS neix al 1992 amb la idea de donar solucions pràctiques a les necessitats del mercat en el sector de la subcontractació de muntatges electrònics.

Amb els anys hem anat creixent, ampliant i consolidant el nostre servei, fent una passa endavant a mida que la tecnologia ha anat avançant, donant solució de forma integral a les necessitats dels nostres clients.

Tenim vocació de servei: terminis de lliurament, qualitat, eficàcia, excel•lència, creativitat, flexibilitat, totes elles formen part del nostre vocabulari habitual.

Una clientela fidel ens avala

En R&M MICROWATTS preservem un fort vincle de proximitat i confiança amb els nostres clients, basat en una trajectòria constant de bons resultats.

Contacta

Estem a 5 minuts de Granollers i a 20 minuts de Barcelona, Sabadell i Mataró.

  • R&M Microwatts
  • Crta. de Valldoriolf, 9
  • 08430 La Roca del Vallès
  • +34 937 449 930
  • +34 650 078 593